Bereken GRATIS uw offerte online

trigger_icon
trigger_icon

WAAROM ONS KIEZEN

Wat u over ons moet weten
Sample imageSample image

Professioneel personeel

Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die allemaal meertalig zijn, voor wie vriendelijkheid en beleefdheid de standaard zijn. Ons team richt zich op elke klant en zelfs in verschillende tijdzones blijven we altijd in contact met u.

Sample imageSample image

We bieden

Alles wat uw haart begeert: comfortabele en propere auto's, hulp met uw bagage, gratis meet & greet, wi-fi, gratis annulering, gratis kinderstoelen en 24/7 klantenondersteuning.

Sample imageSample image

Bevoegdheden voor vaste klanten en bedrijven

We bieden speciale aanbiedingen aan vaste klanten en bedrijven. Stuur ons een e-mail met de dienst die u nodig hebt en ontvang de beste prijsvoorwaarden voor onze diensten.

ONZE DIENSTEN

Dit zijn de diensten die we bieden
Sample image Sample image

LUCHTHAVENVERVOER

Zakenreis of eindelijk vertrekt u naar de vakantie? Onze chauffeur kiest de beste manier om u veilig en op tijd naar de luchthaven te brengen.

Sample image Sample image

PRIVÉ & ZAKELIJK VERVOER

We hebben een goede ervaring met zakelijke klanten. We werken met ministeriële afdelingen zoals ambassades, Belgische ministerie, Vlaamse overheid. We organiseren privé vervoer en pendeldiensten voor elk belangrijk venement. Comfortabele sedans, zakelijke auto's en minibussen staan tot uw beschikking om het u gemakkelijk en comfortabel te maken.

Sample image Sample image

HUUR PER UUR

We bieden ook per uur en per dag verhuurdiensten. Voor een paar dagen huren berekenen we een speciaal tarief voor u.

Sample image Sample image

PRIVÉ CHAUFFEUR DIENSTEN

Onze professionele chauffeurs kunnen u begeleiden met uw eigen voertuig. Ze passen allemaal bij deze essentiële eigenschappen:

- Medische onderzoeken voor alle bestuurders

- Meer dan 5 jaar rijervaring

- Kostuum en stropdas dresscode

- Betrouwbaar, stipt en vriendelijk

Sample image Sample image

KOERIERDIENSTEN

Het verzenden van documenten per post is een optie, maar sommige zijn te belangrijk om per gewone post te bezorgen. Daarom stellen wij een veilige documentlevering op tijd en op een strikt vertrouwelijke manier voor.

Sample image Sample image

ORGANISATIE VAN VERGADERINGEN

Dankzij onze toevertrouwde partners bieden wij u een ruime en comfortabele ruimtes voor onderhandelingen voor uw zakelijke gesprekken. Wij organiseren uw reizen en vergaderingen voor u om uw tijd te besparen.

Contacteer ons

Contactgegevens

BTW : BE0654.780.187

Bankgegevens:

BELFIUS
IBAN: BE84 0689 3090 2559
BIC: GKCCBEBB