FAQ

 


Hoe reserveer ik de taxi?

U kan de taxi reserveren via de reservatie pagina … om misverstanden te voorkomen aanvaarden we geen reservaties per telefoon.

We hebben de video voor u klaar stap bij stap over het hoe u kan reserveren.

 

Ik heb verschillende bagage, welke auto moet ik kiezen?

  • Sedan - 2 grote en 2 kleine.
  • Wagon/Break – 3 grote en 3 kleine.
  • Minivan - 4 grote en 4 kleine.
  • Minibus - 8 grote en 8 kleine.

Als u grote, extra grote of special bagage zoals buggy, surfboard als bagage hebt, meld dit en geef de afmetingen door in het veld met “speciale instructies” in het boekingsformulier. Hou er rekening mee dat het uw verantwoordelijkheid is om een voertuig met de juiste bagagecapaciteit te selecteren. Als u het niet zeker weet, zijn we altijd beschikbaar om u te helpen.



Ik reis met kinderen moet ik kinderstoel bestellen?

Ja. We bieden gratis kinderstoelen aan alle onze klanten. We hebben drie verschillende soorten voor u klaar: Verhoog stoelen, Kinder stoelen en babyzitjes.



Hoe kan ik betalen?

  • Op vooraf via "Stripe" betalingsysteem
  • Met bancontact/creditcard aan de chauffeur
  • Via PayPal
  • Cash aan de chauffeur
  • Via de factuur (enkel voor mensen met btw)


Waar vind ik mijn chauffeur op de luchthaven?

Op de luchthaven van Zaventem zal uw chauffeur op u wachten aan de “JAVA” Café met uw naam geschrijven op zijn boord. Op de luchthaven van Charleroi zal uw chauffeur op u wachten aan de chocolade winkel « Leonidas » ook met een boord met uw naam erop. Meer ontmoetingsplaatsen en betere beschrijving vind u via deze link: link

 

Mijn vlucht geannuleerd of vertraagt, wat moet ik doen?

Onze dispatchers en onze chauffeurs volgen altijd uw vlucht online via het applicaties van Brussels Airport en Flightradar24. Maar soms weten deze applicaties niet direct van de vertragingen en/of anulleringen. Daarom u bent altijd welkom als u ons daarover wilt verwittigen. Het kan via ons e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon: +32485602110 (WhatsApp/Viber/Telegram)


Hoe kan ik mijn transfer annuleren?

U kunt uw kosteloos 24 uur voor uw transfer gratis annuleren door de annuleringscode in uw bevestigingsmail te gebruiken.